Terugblik Zomerevent

Ondanks het slechte weer kunnen we succesvol terugblikken op het BIZ Graan voor Visch zomerevent. Het zomerevent bood een perfecte gelegenheid voor parkgenoten om elkaar beter te leren kennen en waardevolle contacten te leggen. De ondernemers hebben samen met hun collega’s genoten van de informele en gezellige setting op de vrijdagmiddag.

De opening door de wethouder Marja Ruigrok, samen met het bestuur, markeerde het begin van de vrijdagmiddagborrel. Wethouder Marja Ruigrok heeft tijdens haar speech de ondernemers opgeroepen om verbonden te blijven via de BIZ. De BIZ is voor de gemeente een prettige manier om makkelijk te kunnen communiceren en samen acties op poten te zetten met alle 250 ondernemers op het bedrijventerrein Graan voor Visch Zuid. Zij gaf aan dat niet altijd alles lukt maar de BIZ Graan voor Visch de afgelopen 5 jaar diverse successen heeft behaald waar wij met zijn allen erg trots op mogen zijn! Nu de BIZ inmiddels werkt als een geoliede machine in samenwerking met de gemeente, provincie, politie, brandweer etc. staat Wethouder Marja Ruigrok vierkant achter de verlenging van de BIZ en roept alle pandeigenaren op om te stemmen voor verlenging tijdens de komende draagvlakmeting.

Daarna was het tijd om te genieten van de uitgebreide barbecue catering en een heerlijk drankje van de sfeervolle pianobar. De gezellige livemuziek zorgde voor een aangename ambiance.