Terugblik op de Algemene Ledenvergadering en het ondernemersevent

De ALV bleek een succesvolle vergadering te zijn waar René Klomp en Desirée van Dam als eerst de vloer betraden voor de ALV presentatie. Ze bespraken belangrijke punten voor Graan voor Visch, zoals de jaarrekening van 2022 en begroting voor 2024, ook werden de BIZ-doelstellingen voor Graan voor Visch besproken. Na de presentatie van René en Desirée nam Floris van Galen van advocatenbureau TeekensKarstens notarissen de vloer om een voorlichting te geven over de wet voorkeursrecht gemeenten aan de ondernemers.

Na de ALV kwamen de andere gasten binnen, en iedereen genoot van de overheerlijke pizza’s die werden gemaakt door de pizza-Amici foodtruck. De avond vervolgde met een interessante presentatie van Myrthe van Klimaatroute, ze besprak bijvoorbeeld waarom het belangrijk is voor ondernemers om hun bedrijven te verduurzamen.

Hierna was het de beurt aan Astrid Vermeulen en Jurgen Nobel van de gemeente Haarlemmermeer die een presentatie gaven over het concept ontwikkelkader Spoorzone Hoofddorp. Deze presentatie zorgde voor een levendige discussie met veel kritische vragen vanuit het publiek. Het was een waardevolle sessie waarin belangrijke zaken omtrent dit project aan bod kwamen.

De avond werd verder verrijkt door twee inspirerende sprekers. Als eerste sprak scheidsrechter Serdar Gözübüyük,hij vertelde dat ondanks dat de druk soms hoog en uitdagingen groot zijn als ondernemer u altijd uw eigen keuze kunt maken en dat u moet blijven ontwikkelen om succes te behalen. Ook ging het over belang van ondernemers om goed na te denken hoe zij zichzelf presenteren aan de buitenwereld. Zijn inzichten benadrukten het cruciale belang van professionele uitstraling en omgang in de zakenwereld.

Vervolgens nam Michel Verheijden het woord en gaf hij een interessante kijk en interactieve lezing gegeven over de kunst van het veranderen. Hierbij werd de zaal uitgedaagd om je oerbrein te leren kennen, de boodschap was stel meer open vragen dat voorkomt aannames.

Wij willen alle leden, ondernemers, sprekers en relaties bedanken voor hun komst. Graag blijven wij u informeren doormiddel van deze website, de BIZ Graan voor Visch LinkedIn pagina en onze nieuwsbrief.