Nieuws Graan voor Visch:

Schietincident Opaallaan, 14-7-2020

Beste leden en gebruikers,

Op maandagmiddag 13-7-2020 heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Opaallaan in Hoofddorp. Een man is hierbij om het leven gekomen en er is een verdachte aangehouden. Veel meer is er momenteel niet bekend, het vermoeden is dat het gaat om een afrekening.

De politie kan bevestigen dat het schietincident niets met de veiligheid op bedrijventerrein Graan voor Visch te maken heeft en dat het om een incident gaat.

Mocht u iets gezien hebben wat betreft het schietincident dan verzoeken wij u zich te melden bij de politie of indien gewenst bij slachtofferhulp.

(Politie: 0900 - 8844 en Slachtofferhulp: 0900 - 0101)

Met vriendelijke groet,

Bestuur BIZ Graan voor Visch

Nieuwspagina's schreven dit over het schietincident:

Keurmerk Veilig Ondernemen Enquête, 10-07-2020

Heeft u de KVO enquête al ingevuld? Dit is belangrijk voor de KVO werkgroep om verder te kunnen om een plan van aanpak op te stellen samen met de politie, brandweer en gemeente. Het gaat om uw ervaring omtrent o.a. veiligheid op het bedrijventerrein. Vragen over het KVO-B kunt u stellen via: servicedesk@interglobe.nl of 020 653 68 45.

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen, 30-04-2020

Er is gekozen door het bestuur om te gaan voor het keurmerk veilig ondernemen bedrijventerreinen. Het KVO-B bevordert niet alleen het contact tussen ondernemers onderling maar ook met de gemeente, brandweer en politie. Samenwerken dringt criminaliteit terug en het is een uitstekende manier om te sturen op verbeteringen op Graan voor Visch.

De werkgroep wordt op dit moment samengesteld, de eerste deelnemers vanuit de gemeente, politie en brandweer hebben zich aangemeld. Vanuit de BIZ Graan voor Visch roepen wij ondernemers op zich aan te melden bij deze werkgroep indien zij bij de overleggen aanwezig willen zijn om samen tot oplossingen te komen. De prioriteiten en meldingen vanuit de enquête worden behandeld en er zal een jaarlijkse schouwronde gelopen worden over het bedrijventerrein om de situaties ter plaatse te bekijken.

Samen staan wij sterken en krijgen wij meer voor elkaar.

Meld u aan bij de parkmanager via: servicedesk@interglobe.nl of 020 653 68 45.

Bijeenkomst vrijdag 6-3-2020: Een vliegende start voor BIZ Graan voor Visch

De bijeenkomst afgelopen vrijdagmiddag was een succes, een vliegende start met sprekers zoals Theo Hoeke (Voorzitter BIZ Graan voor Visch), Robert de Koning (KVO-B), dr. Mathijs Bouwman (RTL Z, Nieuwsuur en Het Financieele Dagblad), Ivo van Oosterhout (directeur MBO College Airport) en o.a. een rondleiding door de vliegtuighangar van MBO College Airport. Wij bedanken de ondernemers voor de aanwezigheid, positieve input en het aankaarten van verbeterpunten op het bedrijvenpark.

Het was een gezellig samenkomen om elkaar beter te leren kennen en de belangen collectief te kunnen behartigen. Wij bedanken MBO College Airport voor de gastvrijheid, Stevaco Vastgoed, Leisure Fund en Interglobe voor de sponsoring van de gastspreker. De media voor hun interesse en wij zien u graag weer de volgende keer.

Heeft u de enquête over de doelen op Graan voor Visch al ingevuld? zie de link naar de enquête op de home pagina.

Bijeenkomst vrijdag 6-3-2020

Lees meer

Het bestuur en Interglobe steken de handen uit de mouwen op Graan voor Visch

Het bestuur van BIZ Graan voor Visch (Hans van Inge, René Klomp en Theo Hoeke) heeft ervoor gekozen om het beheer uit te besteden aan Interglobe Vastgoedmanagement.

Een bekende speler op het gebied van vastgoedmanagement met ruime ervaring en een groot netwerk in de metropool regio Amsterdam (MRA).

Maak kennis met onze parkmanagers op Graan voor Visch: Marjolijn van der Plas en Desirée van Dam.

Lees meer

Hartelijk dank voor de inzet en het stemmen! De draagvlakmeting is behaald.

De draagvlakmeting in behaald, wij bedanken alle eigenaren die gestemd hebben vóór het collectief organiseren van bedrijventerrein Graan voor Visch.

Lees meer

Gemeente Haarlemmermeer

Wethouder Economie & Ondernemerschap, Ap Reinders, juicht het van harte toe wanneer ondernemers een BIZ willen oprichten:

“Een BIZ vergroot de samenwerking en saamhorigheid op een bedrijventerrein of winkelgebied en zorgt voor aantrekkelijke gebieden om te ondernemen. De oprichting van de BIZ Graan voor Visch betekent dat er straks weer een bedrijventerrein in onze gemeente schoner, heler en veiliger is.”

https://haarlemmermeergemeente.nl/nieuws/een-biz-voor-graan-voor-visch

Lees meer