Algemene ledenvergadering & Ondernemersevent 2023

Op dinsdag 28 november 2023 zal de Algemene Ledenvergadering worden georganiseerd in het ROC, Opaallaan 25 in Hoofddorp. De vergadering zal om 16.00 uur starten en zal maximaal een uur duren, hier worden o.a. de jaarrekening 2023, begroting 2024 en de reservering groot onderhoud met gedeeld met u. Wij hopen u allen hier te mogen ontmoeten. De officiële uitnodiging is onderweg naar alle vastgoedeigenaren.

Na de algemene ledenvergadering organiseren wij het ondernemersevent van Graan voor Visch-Zuid. Het wordt een programma met eten, drinken, netwerken, sprekers en ruimte voor uw vragen. Wij zorgen dus dat u zo uit het werk kunt aansluiten!

De Gemeente Haarlemmermeer zal veel gestelde vragen beantwoorden over het Concept Ontwikkelkader Spoorzone Hoofddorp. Daarnaast hebben wij twee gastsprekers uitgenodigd! Kortom een zeer interessant programma! Wij zorgen voor een maaltijd en de mogelijkheid om te netwerken. De eindtijd zal ongeveer 19.30 uur zijn. Tijdens de pauze heeft u de mogelijkheid om bij een aantal stands vragen te stellen aan o.a. de parkmanager en het bestuur voor meldingen openbaar terrein, gemeente over de WVG en concept ontwikkelkader, klimaatroute over het besparen in energiekosten en onze advocaat omtrent Wet Voorkeursrecht Gemeente.

Aanmelden kan via: servicedesk@interglobe.nl